Spela nostalgiska tärningspel online

Många kommer ihåg när man som liten spelade olika tärningsspel. Precis som då finns det även nu olika tärningsspel där du kan tjäna pengar. Ett av tärningsspelen är Sic Bo som anses vara väldigt enkelt och värt att testa på som nybörjare. Du hittar detta spel med ursprung från Kina i många casinon och det kan verka lite förvirrat med tanke på spelbordet. Spelbordet har en hel del olika ritade fack där du kan göra olika satsningar. Spelet går ut på att du ska gissa vilken summa de tre kastade tärningarna kommer visa. Det är dock inte du kastar tärningarna utan det gör dealern för att ingen ska kunna se. Dealern skakar om tärningarna i en kåpa och sen kastar dom på spelbordet.

Roll’em är ett annat tärningsspel som går ut på lite samma sak att du ska gissa den summa som tärningarna visar. Här spelas det med två tärningar istället för tre och här har vissa summor större chans att dyka upp än andra. Ett av världens mest kända tärningsspel är Yatzy som många säkert spelade som liten. Det finns även en vuxen modell av Yatzy där du kan satsa pengar och spela online, detsamma med det nostalgiska spelet Fia med knuff.

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here: